Göran Grönberg

Göran Grönberg

Jag har med stor entusiasm och glädje fått möjlighet att arbeta inom skönhets och frisör branschen sedan 1994 och min karriär har fortsatt inom olika skönhetsområden, affärsverksamheter och inom olika manager roller fram till 2005.

Det året var starten för något nytt och eget där jag tillsammans med ett erfaret team grundade svenska varumärkes distributörs företaget Grönberg&Partners AB.

Företaget huvud inriktnings område var uteslutande inom skönhets/frisör marknaden både nationellt men också internationellt.

Sedan 2013  fick vi förtroendet att ansvara för det exklusivt världs välkända mode företagets BALMAIN’s varumärke Balmain Paris Hair Couture för den svenska marknaden.

Redan tidigt växte min absolut starka övertygelse att visa upp för marknaden Balmain Paris Hair Couture som det absolut mest exklusiva lyxiga mode varumärke inom den Svenska frisör och skönhets branschen.

Min dröm har länge varit att kunna ta till vara på detta varumärkes inriktningar och möjligheter,  att på bästa sätt skapa en plattform för en av Stockholms lyxigaste och exklusivaste salong på den bästa adressen med varumärket Balmain Paris Hair Couture.

Vi vill visa upp en prestige salong med de bästa frisörer , på marknadens särklass exklusivaste adress där vi kan tillvarata den efterfrågan som finns och ge vad Stockholms kunder har letat efter.

Återgå till Om Oss